Πώς να ξυπνήσετε το ερωτικό του ενδιαφέρον

Ποιο είναι το ιδανικό σκηνικό για να ξυπνήσετε το ερωτικό πάθος στη σχέση σας; Με ποιο τρόπο θα ανεβάσετε τη λίμπιντο του αγαπημένου σας στα ύψη;

Ακολουθείστε τα βήματα:

1. Δείτε πίσω από το προσωπείο

Κάθε άντρας, όπως τον προτάσσει η φύση του, έχει την τάση να ζητά την απρόσκοπτη σημασία από την ερωτική του παρτενέρ, θέλοντας να της αποδείξει πως ο ίδιος είναι κυρίαρχος στην σεξουαλική τους ζωή. Έτσι, σπάνια θα αποκαλύψει τους πραγματικούς του προβληματισμούς. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να μάθετε να τον διαβάζετε καλύτερα και να επενδύετε στα όσα μένουν ανείπωτα.

2. Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό

Μπείτε στην διαδικασία να αναλογιστείτε τον εαυτό σας στα αρχικά στάδια της σχέσης και θέστε ως προτεραιότητα τον πειραματισμό. Δώστε του να καταλάβει πως δεν είναι κακό να ζητά την απόλαυση με διαφορετικούς «μη κοινότυπους» τρόπους. Βάλτε στην φαρέτρα σας όπλα όπως ερωτικά βοηθήματα και βιβλία που θα ταράξουν τα νερά.

3. Μιλήστε ανοιχτά

Μην φοβηθείτε να στήσετε ένα ρομαντικό και ερωτικό σκηνικό στο οποίο θα μοιραστείτε μαζί του όλες σας τις κρυφές φαντασιώσεις. Στο ιδανικό περιβάλλον, ο ίδιος θα νιώσει την άνεση να μιλήσει μαζί σας για όλα όσα θέλει να δοκιμάσει. Να παρασυρθεί από τον ερωτισμό που θα περιβάλλει την ατμόσφαιρα και να ανοιχτεί χωρίς να νιώσει την λογοκρισία ή την άρνησή σας.

4. Κάντε το σαν παιχνίδι

Ιδανικά μπορείτε να δημιουργήσετε ένα mini παιχνίδι, στο οποίο εσείς θα καταγράψετε σε μικρά χαρτάκια όλες σας τις ερωτικές επιθυμίες, και θα συμφωνήσετε μαζί του το χρονικό περιθώριο στο οποίο θα πρέπει να ικανοποιήσετε συγκεκριμένο αριθμό από αυτές. Δέστε του τα μάτια και βάλτε τον να διαλέξει κρυφά από ένα μπολ στο οποίο θα τα έχετε τοποθετήσει, ενώ κάθε φορά που επιτυγχάνετε ένα από αυτά μπορείτε να θέσετε και ένα «βραβείο».

5. Απαλλαγείτε από την ντροπή

Το πιο σημαντικό tip της της στήλης είναι αυτό, η απαλλαγή από τα ταμπού που συνήθως αποσιωπούν την επιθυμία. Είτε αυτά είναι κοινωνικά, είτε αυτά αφορούν την μεταξύ σας σχέσεις. Δώστε του να καταλάβει πως πράγματι, είστε ο άνθρωπός του, μπορεί να σας εμπιστευτεί με τα πιο κρυφά του φετίχ, και να αφεθεί σε εσάς για να επαναφέρετε την μεταξύ σας σπίθα, αξίζει τον κόπο, δοκιμάστε το.


Πηγή