Η Τζορτζίνα-σύζυγος Κριστιάνο Ρονάλντο- είναι μια κατηγορία μόνη της

Η Τζορτζίνα Ρονάλντο το πήγε σε άλλο επίπεδο, πιάνοντας στις δαγκάνες της τον Κριστιάνο. Είχε τον τρόπο.

Η Τζορτζίνα Ρονάλντο νομίζω είναι ένα case study από μόνη της! Πώς μια κοπέλα ερχόμενη από ένα χωριό με μεγαλεπήβολα όνειρα γίνεται κυρία μετά των τιμών ή αλλιώς σύζυγος Ρονάλντο (επίσημα βέβαια όχι… ακόμη περιμένει αυτό το κορίτσι το διαμαντένιο δαχτυλίδι και να πέσει στα γόνατα ο φίλτατος φίλος Ρονάλντο).

Βέβαια με όσα έχουμε ακούσει για τον Ρονάλντο νομίζω για να μπορέσεις να είσαι στο πλάι του απαιτεί πολλές θυσίες (είναι πολλά τα λεφτά μάνα μου). Πέρα από την πλάκα όμως πριν δει κάποιος το reality της στο Netflix έχει μια άλλη άποψη για την Χορχίνα. Ανοίγοντας τα social media της και ειδικά το λογαριασμό της στο Instagram το μόνο που βλέπεις είναι ακριβά ρούχα, ακριβά αμάξια, χλιδάτες διακοπές σε πολυτελή ξενοδοχεία (είχαμε και εμείς την τύχη να τους φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα).

Στο ντοκιμαντέρ όμως για τη ζωή της (το οποίο σίγουρα δε θα έπαιζε αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα να κάνει κακό στην καριέρα του Ronaldo) βλέπουμε άλλες πτυχές της ζωής της, εντάξει τα ακριβά της γούστα δεν μπορεί και δεν θέλει να τα κρύψει. Κάνει μια αναδρομή στη ζωής, από την αρχή που ήταν κοριτσάκι μέχρι το σημείο που συναντάει το Ronaldo. Γίνεται μια θεοποίηση στο πρόσωπό της αλλά εντάξει ας μη γελιόμαστε έπιασε και jackpot έγινε η σύντροφος του καλύτερου ποδοσφαιριστή.

Τζορτζίνα Ρονάλντο – μάνα του λόχου

Γίνεται μάνα για τα 3 παιδιά του Ρονάλντο ενώ κυοφορεί και το δικό τους και δεν ξεχωρίζει κανένα! Εκεί που ήταν μια πωλήτρια στην GUCCI γίνεται full time mommy (εντάξει μη το ξεφτιλίσουμε κιόλας υπάρχουν και οι νταντάδες) για όχι ένα αλλά για 4 παιδιά και λίαν συντόμως για 6, μπορεί τώρα που το σκέφτομαι για 7 παιδιά μιας όλοι ξέρουμε ότι ο Ronaldo είναι λίγο cry baby (ας γυρίσουμε λίγα χρόνια πριν στο EURO 2004), λεφτά υπάρχουν και έχουν βάλει σκοπό να λύσουν και το πρόβλημα της υπογεννητικότητας της Ευρώπης!

Στο ντοκιμαντέρ της, που πολλές φορές παρεμβαίνει και ο cry baby… sorry Ronaldo για να την εξυμνήσει, μας λέει άγνωστες πτυχές της κοινής τους ζωής. Τι πιο φυσιολογικό να πηγαίνεις πρώτο ραντεβού στην DISNEYLAND στο Παρίσι, τι εσύ δεν πας? Καλά τι είστε τίποτα τριτοδεύτεροι?! Βέβαια μην ξεχνάμε ότι ο Ronaldo είναι παίχτης πρώτης γραμμής και επαγγελματίας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής οπότε μπορούμε να της δώσουμε κάποια εύσημα.

Έχει πει ότι δεν τον αφήνει ούτε λάμπα να αλλάξει (λογικό βέβαια με τα χρήματα που βγάζουν να τα κάνουν άλλοι) μιας και το σώμα του είναι το εργαλείο του και εδώ θα προσθέσω εγώ και το εισόδημα τους. Δεν μένει πλέον μόνο ως σύντροφος Ρονάλντο αλλά έχει ανοίξει τα φτερά της και έχει τις δικές της αποκλειστικές συνεργασίες … εγώ εδώ όμως θέλω να κάνω μια ερώτηση… αν δεν ήταν σύντροφος Ronaldo θα τα είχε όλα αυτά?

Βλέποντας το reality…

Βλέποντας το reality της μπορώ να πω όμως ότι τη συμπάθησα (κρυφά) γιατί δεν είναι μια πλαστική γυναίκα αλλά μια φυσιολογική (όσο φυσιολογικός μπορεί να είναι κάποιος διάσημος) που ασχολείται με τα παιδιά της ή έστω αυτό μας δείχνει και δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε. Ασχολείται ενεργά με τη φιλανθρωπία θέλοντας να βοηθήσει παιδιά και οικογένειες που έχουν πρόβλημα ενώ θα μπορούσε να μένει στο σπίτι της και να μην κάνει τίποτα.

Πόσο εύκολο είναι να είσαι η γυναίκα του Ρονάλντο;

Το να είσαι γυναίκα ποδοσφαιριστή και ειδικά του Ronaldo δεν είναι νομίζω και το πιο εύκολο πράγμα μιας και οι υποχρεώσεις του τον αφήνουν αρκετές ώρες και μέρες εκτός σπιτιού. Το μόνο που έχουν είναι οι διακοπές καλοκαιριού και αυτές για λίγες μέρες μιας και έχουν προετοιμασίες με τις εθνικές τους ομάδες και με τις ομάδες του συλλόγου τους. Το συμπέρασμα είναι δύσκολο να είσαι ΧΟΡΧΙΝΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΠΟΧΗ!

H τρομερή ιστορία της Τζορτζίνα:


Πηγή