Η επιστήμη αποκαλύπτει ποιο φύλο ερωτεύεται πρώτο σε μια σχέση

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Social Psychology» και διεξήχθη ανάμεσα σε 172 φοιτητές, οι γυναίκες θέλουν περισσότερο χρόνο για να εμπιστευτούν το αντίθετο φύλο.

Αυτό οφείλεται στο ότι υπάρχει η υποσυνείδητη βιολογική επιτακτική ανάγκη σε αυτές να βρουν τον καταλληλότερο σύντροφο που θα γίνει πατέρας των παιδιών τους. Επίσης, το σεξ γίνεται καλύτερο για τις γυναίκες όταν ικανοποιηθούν οι συναισθηματικές τους ανάγκες.

Βέβαια, αν μια γυναίκα ελκύεται αμέσως από έναν άνδρα, ίσως και αυτό να είναι ένα red flag σημάδι, γιατί αυτό πιθανότατα να είναι μια φαντασίωση για το ποιος μπορεί να είναι ο άνδρας αυτός και όχι το ποιος είναι πραγματικά. Φυσικά, μπορεί να είναι και ο σωστός, αλλά δεν μπορεί να το ξέρει ακόμα, χωρίς να τον γνωρίσει.

Όπως και να έχει, οι επιστήμονες συμφωνούν στο να μη βιάζεσαι για να μπεις σε σχέση με το άτομο που σου αρέσει, καθώς οι πρώτοι 18 μήνες είναι το διάστημα που θα καταλάβεις αν είσαι σε σχέση με τον κατάλληλο για εσένα άνθρωπο.

govastileto.gr


Πηγή