ΠΑΣΟΚ: Σε αναζήτηση συμμαχιών Ανδρουλάκης και Δούκας

Την ίδια ώρα ο Κατρίνης με ανάρτησή του στα social media το μεσημέρι της Τρίτης (8.10.24) τονίζει ότι ο νέος πρόεδρος θα εκλεγεί ελεύθερα και ανεπηρέαστα από τους δημοκρατικούς πολίτες.

Τον νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα τον επιλέξουν ελεύθερα και ανεπηρέαστα οι δημοκρατικοί πολίτες. Το κατέστησα σαφές σε όλους, το επανέλαβα και στους δύο υποψηφίους που επικοινώνησαν μαζί μου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έκανε δηλώσεις, ενώ την ίδια ώρα οι μονομάχοι στο ημερολόγιο αναζητούν την μέρα και την ώρα κοινής αποδοχής για το debate, ένα debate που το θέλουν να είναι αυτή την φορά ανοιχτό αλα Αμερική.

Η κλεψύδρα αδειάζει. Σε έξι ημέρες ένας από τους Ανδρουλάκη και Δούκα θα είναι ο μεγάλος νικητής και ένας ο μεγάλος χαμένος και οι δύο προς το παρόν κάνουν την αποτίμηση του πρώτου γύρου και επικοινωνούν με τους συνυποψηφίους τους, για να εξασφαλίσουν την στήριξη τους.

Και οι δύο λένε πως θα τους αξιοποιήσουν όλους και οι δύο έχουν επικοινωνήσει με τους Παύλο Γερουλάνο, Άννα Διαμαντοπούλου και Μιχάλη Κατρίνη.

Την ώρα που οι συνεργάτες κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το debate. Άλλα επιτελεία ανοίγουν τον εκλογικό χάρτη για να δουν σε ποιες περιοχές πρέπει να δώσουν την προσοχή τους για την ανατροπή του αποτελέσματος.

Το παρασκήνιο για το debate των υποψηφίων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση για το debate Ανδρουλάκη – Δούκα.

Η πλευρά Ανδρουλάκη θεωρεί πως την Πέμπτη είναι η μοναδική ημέρα για την διεξαγωγή του debate, κάτι με το οποίο συμφωνεί και η πλευρά Δούκα. Εκτός από την Πέμπτη, η πλευρά Δούκα πρότεινε και το Σάββατο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιθυμεί σκληρή πολιτική ατζέντα ως προς τη θεματολογία του debate, με τον Χάρη Δούκα να δηλώνει πως είναι ανοιχτός σε αυτή την πρόταση.




Πηγή