To σχόλιο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ

Mετά από ένα πραγματικό πολιτικό θρίλερ, με διαφορά μόλις 858 ψήφων, «κλείδωσε» χθες το βράδυ το δίδυμο του δευτέρου γύρου για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ με τον Χάρη Δούκα να περνά για λίγο τον Παύλο Γερουλάνο και να εξασφαλίζει το εισιτήριο για την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο για τα αποτελέσματα του Α’ γύρου εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και για την επόμενη μέρα της δημοκρατικής παράταξης.

Η επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ με Νίκο Ανδρουλάκη

«Από τις μετρήσεις φαίνεται να έχει προβάδισμα ο Νίκος Ανδρουλάκης. Το πρόβλημα με τον Νίκο Ανδρουλάκη και το έχουν καταλάβει όλοι στην Χαριλάου Τρικούπη είναι η Αθήνα. Σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις το ΠΑΣΟΚ δεν πήγε πολύ καλά στην Αττική. Τώρα διαπιστώνουν ότι είναι ο Παύλος Γερουλάνος και η Άννα Διαμαντοπούλου που μπορεί να τραβήξουν κόσμο και κυρίως τους απογοητευμένους της Νέας Δημοκρατίας. Άρα είναι ένα μεγάλο στοίχημα τι θα κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης την επόμενη μέρα με τον Παύλο Γερουλάνο και την Άννα Διαμαντοπούλου», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Η επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ με Χάρη Δούκα

«Εάν εκλεγεί ο Χάρης Δούκας το μεγάλο θέμα θα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ πάλι θα έχει έναν αρχηγό που δεν θα είναι στην Βουλή», επεσήμανε ο δημοσιογράφος.

Το debate & οι συμμαχίες

Όσον αφορά την διεξαγωγή debate ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σχολίασε χαρακτηριστικά «κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί μπορεί να μην βγαίνουν οι μέρες».

Στο ενδεχόμενο να σχηματιστούν ανοιχτές συμμαχίες μέχρι την κάλπη της επόμενης Κυριακής ο δημοσιογράφος ανέφερε:

«Νομίζω τα κορυφαία στελέχη που είναι γύρω από την κα Διαμαντοπούλου – δεν γνωρίζω τι θα κάνει η ίδια η κα Διαμαντοπούλου- θα πουν ότι στηρίζουν Ανδρουλάκη με κάποιους από αυτούς να το κάνουν ανοιχτά, όπως έκανε ο Κώστας Ντάλτας στην εκπομπή ”Κοινωνία Ώρα MEGA” σήμερα το πρωί».


Πηγή