Ζώδια: Πώς θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό;

Στις 18 Απριλίου 2022 η Αφροδίτη από τις 13° 49’ των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα τονίσει μέσα μας την ανάγκη να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε και να τονώσουμε την ερωτική μας ζωή. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι θα έχουμε και αρκετές ευκαιρίες, τόσο για να ψυχαγωγηθούμε ποικιλοτρόπως, όσο και να εκφράσουμε, ακόμα και με κάποιους μάλλον ασυνήθιστους τρόπους, τη δημιουργικότητά μας.

Πάμε να δούμε πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή και φυσικά τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, θα σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε παρασκηνιακές ενέργειες εναντίον σας και να οχυρώσετε την άμυνά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα σας βοηθήσει και από το να απαλλαγείτε από φοβίες και άγχη που είχατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν καθώς θα έχετε θετικές εξελίξεις σε σχέδια και πλάνα που έχετε βάλει μπροστά. Μέσα από φιλικές επαφές και κοινωνικές συναναστροφές θα καταφέρετε να βρείτε, είτε καινούργιες παρέες, είτε συνεργάτες στα όποια νέα εγχειρήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την όψη αυτή θα καταφέρετε ακόμα και μέσα από κάποιες κρυφές επαφές να κάνετε σημαντικές αλλαγές σχετικές με την επαγγελματική σας πορεία και, κατά περιπτώσεις, με τη δημόσια εικόνα σας. Επιπλέον, θα ξεπεράσετε φοβίες και άγχη που σας είχαν φορτώσει κάποιες υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα λειτουργήσει πολύ θετικά σε ό,τι έχει να κάνει με αλλαγές και νέα σχέδια, είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά που θέλετε να κάνετε. Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις αλλά και καινούργιες επαφές οι οποίες μπορεί να γίνουν και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σας.

ΛΕΩΝ

Τη βελτίωση των οικονομικών σας υπόσχεται αυτή η όψη καθώς θα έχετε θετικές εξελίξεις σχετικές με κάτι καινούργιο που ετοιμάζετε. Επιπλέον, ορισμένοι θα τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο έρωτας διότι θα σας διεκδικήσουν με πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε όμορφες και θετικές αλλαγές και απρόσμενες εκπλήξεις σε οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις σας, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια όμορφη και ενδιαφέρουσα γνωριμία ενώ μέσα στα ενδεχόμενα της όψης βρίσκεται και ένα ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ήρεμη και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας πιο αρμονικές με την όψη αυτή. Ακόμα και αν υπάρξουν αλλαγές, αυτές θα είναι θετικές. Επιπλέον, θα ασχοληθείτε με θέματα ευεξίας αλλά και με τη βελτίωση της εικόνας σας ακόμα και μέσα από μια αισθητική επέμβαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική σας ζωή θα σας χαρίσει υπέροχες στιγμές ευτυχίας και έρωτα καθώς, είτε θα περάσετε ευχάριστα με το ταίρι σας κάνοντας από κοινού πράγματα ανανεωτικά για τη σχέση σας, είτε θα γευτείτε την ικανοποίηση ερωτικών εξομολογήσεων και νέων αισθηματικών κατακτήσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την κατοικία σας με την έννοια μιας ανανέωσης επίπλωσης ή ανακαίνισης καθώς θα θελήσετε να ομορφύνετε το χώρο που ζείτε. Επιπλέον, οι σχέσεις με τους οικείους σας θα γίνουν πιο αγαπησιάρικες, γλυκές και αρμονικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι, είτε με το ταίρι σας, είτε με τους φίλους σας, το οποίο θα σας ξεκουράσει και θα σας ανανεώσει αρκετά. Επίσης, θα λάβετε και κάποιες όμορφες ειδήσεις, ορισμένοι ίσως από τα παιδιά σας, ενώ θα κάνετε και κάποιες ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα για το σπίτι σας και μάλιστα με μεγάλη σας χαρά καθώς θα είναι σχετικά με μια ανανέωση του χώρου σας που τόσο επιθυμείτε. Ωστόσο, θα έχετε και ξαφνικά έσοδα ενώ θετικές εξελίξεις θα έχετε και στον ερωτικό τομέα μέσα από νέες κατακτήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει αρκετές θετικές, αν και απρόοπτες, αλλαγές σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, ίσως και μέσα από μια αγοραπωλησία. Επιπλέον, οι σχέσεις θα αποκτήσουν την πολυπόθητη αρμονία ενώ τη ζωή των αδέσμευτων θα ταράξει με όμορφο τρόπο ένας νέος έρωτας..

Πηγή: myastro.gr, govastileto.gr


Πηγή