“Ζαχαρωτά” προς… πώληση

 

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ο αμερικανικός επιχειρηματικός όμιλος “777 Partners” βρήκε τη φόρμουλα με τον μεγαλομέτοχο της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσιρί, για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου, αντί 650 εκατ. ευρώ.

Αλλαγή ιδιοκτησιακής σελίδας στην Έβερτον! Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ο αμερικανικός επιχειρηματικός όμιλος “777 Partners” βρήκε τη φόρμουλα με τον μεγαλομέτοχο της αγγλικής ομάδας, Φαρχάντ Μοσιρί, για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου, αντί 650 εκατ. ευρώ.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο βρετανοϊρανός δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των “ζαχαρωτών” αποδέχτηκε την πρόταση των Αμερικανών και έως το τέλος του μήνα θα αλλάξει η ιδιοκτησία στην… μπλε ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Παρά τα σχεδόν 800 εκατομμύρια ευρώ που έχουν δαπανηθεί σε 50 παίκτες στα επτά χρόνια της εποχής Μοσίρι στην Έβερτον, το συγκεκριμένο καθεστώς ιδιοκτησίας δέχθηκε μεγάλη κριτική από τους οπαδούς της ομάδας, που συχνά απαιτούσαν την πώληση του συλλόγου και… το πλήρωμα του χρόνου φαίνεται πως έφτασε.//Λ.

Οι οπαδοί της Έβερτον διαμαρτύρονται κατά του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου καθώς κατευθύνονται προς τον αγώνα για την 23η αγωνιστική της αγγλικής Premier League, μεταξύ της Έβερτον και της Τότεναμ στο στάδιο “Γκούντισον Παρκ” στο Λίβερπουλ, Αγγλία, Δευτέρα 3 Απριλίου 2023. (AP Photo)

Πηγή