Υπάλληλος βενζινάδικου αγόρασε μέχρι αυτοκίνητο από τα χρήματα που έκλεβε

Ήταν ο λάθος άνθρωπος στη λάθος θέση όπως διαπιστώθηκε. Ο 52χρονος έπιασε δουλειά σε βενζινάδικο στο Ηράκλειο και άρχισε να κλέβει χρήματα από το ταμείο…

Οι κάμερες που είχαν τοποθετηθεί στο επίμαχο βενζινάδικο στο Ηράκλειο, ξεσκέπασαν την αλήθεια και τις αλλεπάλληλες κλοπές που έκανε ο 52χρονος υπάλληλος. Είχε φτάσει στο σημείο να αγοράσει με αυτά τα χρήματα και ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την αστυνομία και οι αξιωματικοί πήραν στα χέρια τους, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Σε πολλά πλάνα, ο υπάλληλος φαινόταν να ανοίγει το ταμείο και να παίρνει τα χαρτονομίσματα που υπήρχαν.

Συνελήφθη την Παρασκευή 3 Μαρτίου του 2023, σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της πόλης, ένας Έλληνας κατηγορούμενος για διακεκριμένη κλοπή, καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει χρηματικά ποσά από το ταμείο της επιχείρησης όπου εργαζόταν.

Σε έλεγχο, μάλιστα, που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο και στη συνέχεια σε έρευνα στην οικία του, βρέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 30.080 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα. Επιπλέον, κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ως αποκτηθέν με χρήματα από την εγκληματική του δράση.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, είδαν το βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφάλειας του καταστήματος του τελευταίου 20ημέρου, στο οποίο καταγράφηκαν οι ενοχοποιητικές κινήσεις του 52χρονου.

Σε έρευνα που έγινε στον 52χρονο βρέθηκαν 1.300 ευρώ, ενώ ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν τα υπόλοιπα χρήματα. Αυτά κατασχέθηκαν, όπως και ένα καινούργιο αυτοκίνητο, το οποίο ο 52χρονος φέρεται να αγόρασε με χρήματα που είχε υπεξαιρέσει από το ταμείο του βενζινάδικου, το οποίο ο 57χρονος πρατηριούχος διατηρεί στην περιοχή των Μεσαμπελιών, στο Ηράκλειο.

Ο συλληφθείς, κατηγορούμενος για διακεκριμένη κλοπή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


agrinio24.gr