Για απόλαυση χωρίς ενοχές!
Υλικά:
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης
6 ασπράδια & 3 κρόκους αυγών
60 γρ. τριμμένη παρμεζάνα ή πεκορίνο
300 γρ. ψαρονέφρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
λίγο φρέσκο μαϊντανό και προαιρετικά τριμμένο τυρί για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε το Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης και αφήνουμε για 1-2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες για βράσιμο της συσκευασίας.
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κυβάκια και σε αντικολλητικό τηγάνι το σοτάρουμε για λίγα λεπτά με το ελαιόλαδο προσθέτοντας αλάτι. Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε την παρμεζάνα. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και μεταφέρουμε στο ίδιο τηγάνι με το ψαρονέφρι, προσθέτουμε τα αυγά και σε πολύ χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Γαρνίρουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Πηγή