Βαρβάκειος: Βρέθηκε η σωρός μίας 50χρονης γυναίκας με τραύματα στο λαιμό

Στο κέντρο της Αθήνας, ακριβώς απέναντι από την Βαρβάκειο Αγορά, υπάλληλοι της καθαριότητας του δήμου Αθηναίων βρέθηκαν το πρωί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Μια 50χρονη κείτονταν νεκρή με τουλάχιστον πέντε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ανέλαβαν την υπόθεση ελέγχουν το σημείο του εγκλήματος προσπαθώντας να συλλέξουν στοιχεία για την ταυτότητά του δράστη.

Από την πρώτη έρευνα που έγινε στο χώρο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως από την 50χρονη έλειπαν προσωπικά αντικείμενα όπως η τσάντα της, όμως όχι τα κοσμήματα που φορούσε. Οι αρχές πίσω από το νεκρή γυναικά βλέπουν ένα άγριο έγκλημα με πιθανό κίνητρο την ληστεία.

«Ξέρουμε εάν θα πάμε σπίτια μας; Κάνουμε τον σταυρό μας να δούμε πώς θα φύγουμε από εδώ. Να φύγουμε όρθιοι», δήλωσε ένας κάτοικος της περιοχής.

Το σημείο οπού εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα είναι ένα μέρος όπου γίνεται διακίνηση και χρήση ηρωίνης.

Αυτό οδηγεί τις Αρχές στο σενάριο ότι η γυναικά έπεσε θύμα επίθεσης από τουλάχιστον έναν τοξικομανή.

Σημαντικό ρολό στην εξιχνίαση της δολοφονίας θα παίξουν τυχόν γενετικό υλικό και αποτυπώματα που άφησε πίσω του ο δράστης καθώς υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

«Πολύ επικίνδυνα ρε παιδιά. Ειδικά για μία γυναίκα. Και για άντρες. Σε κλέβουν, σου παίρνουν το κινητό. Είναι πολύ δύσκολα».

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της Βαρβάκειου με την ελπίδα να κατέγραψαν τον δράστη πριν και μετά το άγριο έγκλημα.


Πηγή