Βαρβάκειος: Σκότωσαν 50χρονη με 5 μαχαιριές στον λαιμό

Στο κέντρο της Αθήνας, ακριβώς απέναντι από την Βαρβάκειο Αγορά, υπάλληλοι της καθαριότητας του δήμου Αθηναίων βρέθηκαν το πρωί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Μια 50χρονη κείτονταν νεκρή με τουλάχιστον πέντε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Πρόκειται για γυναίκα, 50 ετών, την οποία βρήκαν νεκρή οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πέντε σημάδια στον λαιμό από μαχαίρι και η υπόθεση θα εξεταστεί ως εγκληματική ενέργεια.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας.  Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ανέλαβαν την υπόθεση ελέγχουν το σημείο του εγκλήματος προσπαθώντας να συλλέξουν στοιχεία για την ταυτότητά του δράστη.

Από την πρώτη έρευνα που έγινε στο χώρο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως από την 50χρονη έλειπαν προσωπικά αντικείμενα όπως η τσάντα της, όμως όχι τα κοσμήματα που φορούσε. Οι αρχές πίσω από το νεκρή γυναικά βλέπουν ένα άγριο έγκλημα με πιθανό κίνητρο την ληστεία.

Το σημείο οπού εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα είναι ένα μέρος όπου γίνεται διακίνηση και χρήση ηρωίνης. Αυτό οδηγεί τις Αρχές στο σενάριο ότι η γυναικά έπεσε θύμα επίθεσης από τουλάχιστον έναν τοξικομανή.


Πηγή