Τροχαία: Τέσσερις νεκροί στην άσφαλτο σε Κατερίνη & Κιλκίς

Η συνέχεια έμελλε να είναι τραγική.

Δύο νεκροί

Η μοτοσικλέτα 20χρονου νεαρού συγκρούεται με εκείνη ενός 22χρονου. Οι δύο νέοι πέφτουν από τις μηχανές τους και χάνουν ακαριαία τη ζωή τους.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, θραύσματα των μηχανών εκτοξεύτηκαν σε μεγάλη απόσταση και τραυμάτισαν δύο νεαρούς θεατές, 17 και 20 χρονών που έβλεπαν τις κόντρες.

Τέσσερις νεκροί στην άσφαλτο

Η μακρά λίστα θανάτων από τροχαία στη χώρα μας δυστυχώς μεγάλωσε και άλλο.

Λίγη ώρα μετά το τροχαίο των δύο νέων ανθρώπων στην Κατερίνη, δύο ακόμη άνθρωποι, 54 και 52 χρόνων, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στο Κιλκίς.

Στις 00.00 το βράδυ, ο 54χρονος οδηγός αυτοκινήτου περνούσε στον δίχως φώτα επαρχιακό δρόμο, Γουμένισσας – Φιλυριάς όταν είδε ξαφνικά μπροστά του ένα ακινητοποιημένο όχημα. Στην προσπάθειά του να το αποφύγει, έφυγε εκτός πορείας και προσέκρουσε πάνω σε δέντρο.

Από την πρόσκρουση σκοτώθηκαν ο 54χρονος οδηγός και ο 52χρονος επιβάτης του αυτοκινήτου, ενώ ο οδηγός του ακινητοποιημένου οχήματος συνελήφθη.

Δραματική ήταν όμως και η κατάληξη τροχαίου ατυχήματος που συνέβη το πρωί στα Χανιά, με αποτέλεσμα ένας 29χρονος να χάσει το αριστερό πόδι του.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να σώσουν το κάτω μέρος του ποδιού του, προχωρώντας σε ακρωτηριασμό.


Πηγή