Τραγωδία στα Τέμπη: Νέες αποκαλύψεις για τη μυστηριώδη έκρηξη στο τρένο

Τα τρένα πλησιάζουν κινούμενα σε αντίθετη κατεύθυνση, πρώτη λάμψη λευκή, δεύτερη λάμψη και μεγαλύτερη τρίτη κόκκινη . Η λευκή μπάλα φωτός, ακολουθεί η κόκκινη έκρηξη και η κόκκινη λάμψη μεγαλώνει.

Την ίδια ώρα αξιωματικοί της πυροσβεστικής ,μιλούν στο Live news.  «Όντως υπήρχε πυρκαγιά» δήλωσε ο πρόεδρος ΕΑΠΣ, Κώστας Τσίγκας.

Ειδικοί πραγματογνώμονες από την μεριά τους θα εξετάσουν την λάμψη και θα πουν πως «η αμαξοστοιχία επιβατική δεν μπορεί κάτι άλλο από φιάλη προπανίου προφανώς στο κυλικείο».

Τι λέει η εταιρεία

Το μυστήριο με την έκρηξη και τις φιάλες υγραερίου μεγαλώνει η πληροφόρηση από στελέχη διασωστικών ομάδων πως στον τόπο, έχουν βρεθεί φιάλες υγραερίου.

Το LIVE NEWS θα αναζητήσει απαντήσεις από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα εστιατόρια μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του catering στην Βόρεια Ελλάδα.

«Δεν έχουμε υγραέρια, έχουμε απλά την εκμετάλλευση των κυλικείων και η εταιρεία που διαχειρίζεται τα τρένα μπορεί να σας το πει», λένε πηγές της εταιρείας διαχείρισης των κυλικείων.

Η Hellenic Train την ίδια ώρα θα απαντήσει αποκλειστικά στο LIVE NEWS για το μεγάλο θέμα των φιαλών υγραερίου.

«Δεν υπάρχουν φιάλες αερίου στα τρένα. Και εξ όσων γνωρίζουμε δεν υπήρξαν αναφορές ή φήμες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για κάτι τέτοιο. Βεβαίως μπορείτε να το ελέγξετε και εσείς μαζί τους», απάντησε η Hellenic Train.

Έτσι το μυστήριο μεγαλώνει. Πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχουν φιάλες, αλλά να υπάρχει η λάμψη και να υπάρχουν και φιάλες που έχουν δει διασώστες, αλλά να μην έχει φιάλες το εστιατόριο σύμφωνα με την εταιρεία εκμετάλλευσης, αλλά και την Hellenic Train.


Πηγή