Τραγωδία στα Τέμπη: Μεγαλώνει η μαύρη λίστα – 57 νεκροί, 56 αγνοούμενοι

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, οι σοροί οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί μέσω DNA είναι 24, ενώ ακόμα 33 σοροί δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Θρίλερ επικρατεί σχετικά με τον αριθμό των αγνοουμένων. Στην αστυνομία έχουν δηλωθεί 56 άτομα, τα οποία τα τελευταία τρία 24ωρα κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται και δεν έχουν εντοπιστεί.

Εκείνο που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι Αρχές είναι εάν τα 24 άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στους 56 δηλωμένους αγνοούμενους.

Η επιτόπια αυτοψία των αστυνομικών που έκανε τον σταθμάρχη να παραδεχτεί το λάθος του

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο σταθμάρχης της Λάρισας βρέθηκε μπροστά στους αστυνομικούς και τον εισαγγελέα ισχυρίστηκε πως γύρισε το κλειδί της μοιραίας διάβασης 118Α, ωστόσο δεν λειτούργησε ο μηχανισμός που γυρνά τις ράγες.

Επί τόπου οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος. Ένας αστυνομικός πήγε στις ράγες κι ένας άλλος στο σταθμαρχείο, όπου γύρισε το κλειδί και διαπίστωσε ότι ο μηχανισμός λειτουργούσε.

Οι αστυνομικοί το κατέγραψαν και όταν του ανέφεραν τι διαπίστωσαν, τότε ο σταθμάρχης ισχυρίστηκε πως μάλλον έκανε κάποιο λάθος και γύρισε άλλο κλειδί.


Πηγή