Τούχελ: «Ακόμα πιστεύουμε στον Λουκάκου, δεν φταίει μόνο αυτός που χάσαμε από την Ρεάλ»

Ο Τόμας Τούχελ εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στον Ρομέλου Λουκάκου προκειμένου ο Βέλγος να μην χάσει την αυτοπεποίθησή του μετά την τεράστια ευκαιρία που είχε κόντρα στην Ρεάλ και τα νέα σενάρια για το μέλλον του.

Ο «Ρομ» έπειτα από τη συνέντευξη που είχε δώσει τα Χριστούγεννα όπου τα έκανε όλα… μύλο με την αγάπη του για την Ίντερ και την προσωρινή δυσαρέσκεια για τον Τούχελ, τώρα θα πρέπει να συνηθίσει να βλέπει τ’ όνομά του στα διάφορα μεταγραφικά σενάρια με την παραμικρή αφορμή.

Μετά την ήττα (3-1) της Τσέλσι από την Ρεάλ και την τεράστια χαμένη ευκαιρία που είχε ο Λουκάκου με κεφαλιά στο δεύτερο ημίχρονο, άκουσε και διάβασε πως πρόκειται για ένα λάθος των «μπλε» που κόστισε 100 εκατομμύρια και μάλιστα, του χρέωσαν και επαφές με τους ανθρώπους της Ίντερ μέσω video-calls.

Ο Τόμας Τούχελ γνωρίζοντας πως πρέπει να βγει μπροστά και να κάνει τον παίκτη του να καταλάβει ότι είναι κοντά του, δήλωσε: «Τον θέλαμε το καλοκαίρι, τον στηρίξαμε και συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε και τώρα. Φυσικά και δεν έχει λειτουργήσει το πράγμα όπως θα το θέλαμε, αλλά δεν φταίει μόνο ο Λουκάκου που χάσαμε από την Μπρέντφορντ και την Ρεάλ.

Δεν ξεκίνησε καν σε αυτά τα δυο ματς. Διαθέσαμε πολλά χρήματα για την επιστροφή του κι εκείνος γύρισε γιατί ο κύκλος του στην ομάδα είχε μείνει ανοιχτός. Και τώρα η ιστορία του εδώ συνεχίζεται».

gazzetta.gr


Πηγή