Το ξέσπασμα του Νίκου Συρίγου στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τα τετραπληγικά παιδιά

Η πρόσφατη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τα τετραπληγικά παιδιά με αφορμή την υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας που έμεινε τετραπληγική μετά την πολύωρη μάχη που έδωσε ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης για να την κρατήσει στη ζωή, έκανε έξω φρενών τον Νίκο Συρίγο.

«Τι να το κάνεις ένα παιδί το οποίο είναι τετραπληγικό, δεν έχει χεράκια και πόδια να ζήσει και το οποίο σε όλη του τη ζωή θα χρειάζεται κάποιον» ήταν η δήλωση του Αλέξη Κούγια που εκνεύρισε τον Νίκο Συρίγο.

«Αυτή η δήλωση, είναι το λιγότερο άστοχη. Ντροπιαστική θα έλεγα γιατί υπάρχουν γονείς εκεί έξω που έχουν τετραπληγικά παιδιά, που δεν έχουν χέρια, δεν έχουν πόδια και παλεύουν καθημερινά να τα μεγαλώσουν. Είναι ντροπή αυτό που έχει ειπωθεί.

Και αν δεν ανακαλέσει από μόνος του ο Αλέξης Κούγιας, πρέπει να κάνουν κάτι οι ίδιοι οι γονείς για να του δώσουν να καταλάβει ότι τα παιδιά και χωρίς χέρια και χωρίς πόδια τα αγαπάμε και είμαστε δίπλα τους. Είναι ντροπή αυτό που έχει ειπωθεί. Τι να το κάνεις ένα παιδί όταν είναι τετραπλήγικό; Να το αγαπάς και να παλεύεις για να ζήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

govastileto.gr