Το ξέσπασμα πατέρα 17χρονης μετά την καταδίκη για ασέλγεια στην κόρη του, σε καρναβάλι της Κρήτης

Η 17χρονη κατήγγειλε την ασέλγεια σε αστυνομικούς και οι έρευνες στην Κρήτη, οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη. Καταδικάστηκε και οδηγήθηκε στη φυλακή…

Η 17χρονη περιέγραψε την ασέλγεια και τις στιγμές τρόμου που έζησε στην Κρήτη, όταν ένας νεαρός Πακιστανός της επιτέθηκε. Ο δράστης συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε. Πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, με τον πατέρα της ανήλικης να ευχαριστεί τους δικαστές για την απόφαση που πήραν.

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, καταδικάστηκε ο νεαρός Πακιστανός τον οποίο μία 17χρονη από περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη, κατήγγειλε για ασέλγεια κατά τη διάρκεια πρόσφατης καρναβαλικής εκδήλωσης. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, όμως, προέκυψαν και άλλα στοιχεία για τη δράση του.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε ότι την ίδια συμπεριφορά είχε ο νεαρός άνδρας απέναντι και σε άλλα ανήλικα κορίτσια της περιοχής. Μάλιστα, από τη συνομιλία που ο ίδιος είχε με τους γονείς των κοριτσιών, προέκυψε ότι ο Πακιστανός είχε στείλει μηνύματα παρενόχλησης και στα κινητά τους τηλέφωνα.

Αποκαλύφθηκε δηλαδή μία συστηματική δράση του νεαρού άνδρα ο οποίος υποστήριξε πως δεν θυμάται τίποτα και ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το δικαστήριο του επέβαλε ένα χρόνο φυλάκιση και μάλιστα τονίστηκε πως θα εκτίσει όλη την ποινή.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, διέκοψε τη διαδικασία κι επανήλθε για να ανακοινώσει την απόφαση. Ακούγοντας την απόφαση, ο πατέρας είπε: “Σας ευχαριστώ, κάνατε το χρέος σας”.

newsit.gr


agrinio24.gr