Το ποδηλατοδρόμιο εκκενώθηκε… εν ώρα αγώνων (ΦΩΤΟ)

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΚΑ, που αφορά το προσωρινό λουκέτο στο Ολυμπιακό Στάδιο και το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους εν εξελίξει αγώνες μπριτζ.

Το απόγευμα της Παρασκευής (29/09) έγινε γνωστό πως μια μελέτη που ξεκίνησε το 2021 και ολοκληρώθηκε αυτόν τον καιρό, έκρινε ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε δύο από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Ο λόγος για το Κεντρικό Στάδιο και το Ποδηλατοδρόμιο. Σε αμφότερα τα γήπεδα το θέμα που προκύπτει αφορά το στέγαστρο. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μπει προσωρινό λουκέτο, μέχρι να ξεκαθαριστεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Όλα τα παραπάνω προκάλεσαν μεγάλο πρόβλημα στο διασυλλογικό πρωτάθλημα μπριτζ για το 2023, που διεξαγόταν την ίδια ώρα στο ποδηλατοδρόμιο. Εκεί βρίσκονταν περισσότεροι από 1000 αθλητές και λοιποί εμπλεκόμενοι, οι οποίοι… πάγωσαν στο άκουσμα της ανακοίνωσης. Μετά την αρχική ανησυχία, αποφασίστηκε να διακοπούν όλες οι δραστηριότητες, υπό το φόβο οποιασδήποτε αρνητικής εξέλιξης, μιας και η εγκατάσταση πλέον βρίσκεται σε προβληματική κατάσταση. Κάπως έτσι άπαντες αποχώρησαν πρόωρα.

Πλέον, με τον πιο επίσημο τρόπο, σε δύο εκ των κορυφαίων αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας θα μπει λουκέτο. Το μέλλον τους αναμένεται να γίνει γνωστό μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα. Πάντως, η όλη κατάσταση δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα και στον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” αναγκάστηκαν να… μετακομίσουν από το “Απόστολος Νικολαΐδης” στο “Σπύρος Λούης” για τους ευρωπαϊκούς τους αγώνες, μιας και η ιστορική τους έδρα δεν πληροί τις προδιαγραφές της UEFA για αγώνες ομίλων. Το “τριφύλλι” αυτή τη στιγμή είναι… άστεγο σε ότι αφορά τους αγώνες του Europa League και στις τάξεις της ΠΑΕ υπάρχει έντονος προβληματισμός.//Α.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρόωρη διακοπή των αγώνων μπριτζ:

(INTIME)
(INTIME)
(INTIME)

Πηγή