Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πλήρες Μέλος στο δίκτυο EFMD για τα προγράμματα της Σχολής Διοίκησης

Το EFMD (European Foundation for Management Development) δραστηριοποιείται με στόχο στην ενίσχυση της αριστείας στην εκπαίδευση.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι απέκτησε την ιδιότητα Μέλους στο δίκτυο EFMD για τα προγράμματα σπουδών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών Επιστημών. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική πιστοποίηση, που όχι μόνο αποδεικνύει έμπρακτα την υψηλή ποιότητα των πτυχίων που παρέχει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, αλλά και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη βαθιά τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία του διδακτικού του προσωπικού.

Πιο συγκεκριμένα, το EFMD (European Foundation for Management Development) δραστηριοποιείται με στόχο στην ενίσχυση της αριστείας στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη επαγγελματιών διοίκησης, ικανών να προσφέρουν και να συμβάλουν στην πρόοδο του κλάδου, σε διεθνές επίπεδο. Στο δίκτυο του EFMD ανήκουν περισσότεροι από 30.000 επαγγελματίες και φορείς δημόσιας και ιδιωτικής διοίκησης, καθώς και 972 εκπαιδευτικά ιδρύματα.


cnn.gr