Το «απόρθητο» κοσμηματοπωλείο της Πάτρας: Πώς οι ληστές φεύγουν με… άδεια χέρια

Ανθεκτικό στις διαρρήξεις αποδεικνύεται ένα κοσμηματοπωλείο στην Πάτρα, αφού ο τυχερός ιδιοκτήτης του κατάφερε να βρει δύο φορές, το πολύτιμο εμπόρευμα που του αφαίρεσαν οι επίδοξοι κλέφτες.

Η πρώτη φορά που το κοσμηματοπωλείο είχε βρεθεί στο στόχαστρο διαρρηκτών ήταν την παραμονή Χριστουγέννων του 2014, και η δεύτερη την περασμένη Κυριακή, την ώρα που κορυφωνόταν το Πατρινό καρναβάλι. Ωστόσο και τις δύο φορές, οι διαρρήκτες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα κλοπιμαία, για να διαφύγουν της σύλληψης.

Συγκεκριμένα, την παραμονή των Χριστουγέννων του 2014, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thebest.gr οι δράστες μπήκαν από την κεραμοσκεπή, καταρριχήθηκαν και κατάφεραν να φτάσουν στο ισόγειο και να πάρουν κοσμήματα αξίας 500.000 ευρώ. Ωστόσο, δεν πρόλαβαν να τα πάρουν μαζί τους. Τα έκρυψαν και εν συνεχεία τα εντόπισε η Αστυνομία. Η Αστυνομία μετά από τρία χρόνια σχημάτισε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, σε βάρος ενός 35χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν, όμως ο ίδιος απηλλάγη λόγω αμφιβολιών από το Εφετείο!


cnn.gr