Τιμοστσούκ: Έξαλλοι μαζί του – Τον έβρισε πρώην συμπαίκτης του

Ο Αντρέι Γιαρμολένκο αποκάλυψε πως ανέβηκαν οι τόνοι σε συνομιλία που είχε με τον Ανατόλι Τιμοστσούκ.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο ο Ανατόλι Τιμοστσούκ είναι ένα από τα πρώτα της επικαιρότητας. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα είναι πολλά αυτά που έχουν γραφτεί και ειπωθεί για εκείνον.

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ουκρανίας εξακολουθεί να μη μιλά δημοσίως για την εισβολή της Ρωσίας στην πατρίδα του. Παραμένει, μάλιστα, και βοηθός προπονητή στη Ζενίτ. Εκεί αγωνίστηκε και ως ποδοσφαιριστής, ενώ τώρα υπηρετεί από άλλο πόστο χωρίς να έχει ενδοιασμούς παρά τα όσα γίνονται.

Πολλοί είναι οι Ουκρανοί που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο και έχουν πάρει τα όπλα. Άλλοι βοηθούν την πατρίδα τους όπως μπορούν. Είτε προσφέροντας οικονομική βοήθεια, όπως ο Αντρέι Γιαρμολένκο, είτε βγαίνοντας και μιλώντας.

Ο Ανατόλι Τιμοστσούκ δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά με αποτέλεσμα να εξοργίσει πολλούς. Ακόμη και πρώην συμπαίκτες του είναι έξαλλοι μαζί του. Ο Γιαρμολένκο, μάλιστα, αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική και ότι τα «έχωσαν» ο ένας στον άλλον.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ είπε ότι «τον ρώτησα “πώς κοιμάσαι τα βράδια;”. Μου απάντησε “δεν κοιμάμαι” και μετά μου τηλεφώνησε. Του είπα “ήσουν ίνδαλμα για μένα, τώρα είσαι τίποτα”. Μου είπε να πάω να γ@@@@ώ και του είπα το ίδιο. Αυτό ήταν».


Πηγή