Θοδωρής Σελεμετζίδης: «Δεν έψαξαν καλά εκεί που έπρεπε» – Τι λέει ο αδερφός του

Όπως λέει ο ίδιος σε δημοσιογράφο της εκπομπής, ήταν πολύ δεμένοι αλλά εδώ και δέκα μήνες, απ’ όταν εξαφανίστηκε δηλαδή, δεν έχει μάθει κάτι για την τύχη του.

«Στη Λάρισα ανέβαινε κάθε Παρασκευή και μετά επέστρεφε. Δε συνήθιζε να πηγαίνει στο σπίτι του φίλου του, ωστόσο μπορεί κάποιες φορές να τον επισκεπτόταν και να τον φιλοξενούσε για μερικές ημέρες, πάντα όμως γυρνούσε. Εγώ πληροφορήθηκα τρεις – τέσσερις ημέρες μετά για την εξαφάνιση, γιατί ήμουν στο νοσοκομείο.

»Αρχικά θεώρησα πως ήταν κάπου και θα γυρνούσε, αλλά μετά έμαθα ότι βρήκαν τα πράγματά του πεταμένα. Τον έπαιρνα τηλέφωνα, δεν απαντούσε και μετά πήγα στην αστυνομία. Πήραν κατάθεση από κάποιους φίλους του εδώ στον Τύρναβο, τώρα από εκεί και πέρα…

»Ο ένας λέει τον πήρε τηλέφωνο για να πάνε για μία δουλειά, ο άλλος για καφέ, αλλά ο τελευταίος ήταν αυτός που έμειναν σπίτι του στη Λάρισα. Τον κάλεσε η αστυνομία, είπε ότι έφαγαν, κοιμήθηκαν και σηκώθηκε για να πάρει το λεωφορείο και να φύγει. Αλλά ούτε λεωφορείο πήρε, ούτε στον Τύρναβο ήρθε. Αυτός έμεινε στο σπίτι απ’ ό,τι λέει».

«Δεν έχει βρεθεί κάτι»

Αναφέρθηκε και στις έρευνες που έγιναν από πλευράς των Αρχών.

«Από τις κάμερες δεν έχει βρεθεί κάτι. Η αστυνομία θεωρεί βέβαιο ότι δεν έχει ταξιδέψει με λεωφορείο, γιατί δεν έβγαλε εισιτήριο. Από το κινητό του βρήκαν μόνο τρεις κλήσεις. Σ’ έναν που δούλευε στα πρόβατα και του πήραν κατάθεση, σ’ έναν φίλο του από τον Τύρναβο και μία φίλη του από τη Λάρισα», κατέληξε.


Πηγή