Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: H Cosmote TV ζήτησε αλλαγή ώρας λόγω Euroleague

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Την αλλαγή ώρας της σέντρα του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ζήτησε με έγγραφό της στην ΕΠΟ, η Cosmote TV. Όπως προκύπτει οι ιθύνοντες της συνδρομητικής πλατφόρμας επιθυμούν η σέντρα του αγώνα να «μετακινηθεί» κατά ένα δίωρο, δηλαδή από τις 20:00 που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας να…

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Την αλλαγή ώρας της σέντρα του αγώνα ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ζήτησε με έγγραφό της στην ΕΠΟ, η Cosmote TV.

Όπως προκύπτει οι ιθύνοντες της συνδρομητικής πλατφόρμας επιθυμούν η σέντρα του αγώνα να «μετακινηθεί» κατά ένα δίωρο, δηλαδή από τις 20:00 που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας να ξεκινήσει στις 22:00.

Ο λόγος που ζητάει κάτι τέτοιο από την ελληνική ομοσπονδία η Cosmote, είναι διότι το Σάββατο 21 Μαΐου στις 20:00 είναι επίσης προγραμματισμένο το τζάμπολ του τελικού της Euroleague (τα δικαιώματα τα έχει η Nova)! Κάτι σπάνιο καθώς έχουμε συνηθίσει οι ημιτελικοί της Euroleague να διεξάγονται Παρασκευή και ο μεγάλος τελικός την Κυριακή. Αυτή τη φορά όμως το F-4 του Βελιγραδίου θα γίνει Πέμπτη και Σάββατο!

Έτσι, ειδικά στην περίπτωση που έχει προκριθεί ο Ολυμπιακός (την Πέμπτη στον ημιτελικό αντιμετωπίζει την Εφές) τότε μεγάλο μέρος των Ελλήνων τηλεθεατών θα είναι διχασμένο.

Οι άνθρωποι της ελληνική ομοσπονδίας είναι αντίθετοι με τη μεταφορά της έναρξης του αγώνα στις 22:00 (καθώς σε περίπτωση που υπάρξουν παράταση και πέναλτι θα πάει πολύ αργά), όπως επίσης είναι αρνητική και στο ενδεχόμενο μεταφοράς της ημέρας διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου. Μια πιθανότητα που το κανάλι έριξε στο τραπέζι διερευνητικά.

Έτσι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαΐου με ώρα έναρξης τις 20:00.


Πηγή