Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την αξιοπιστία του – Η Ν.Δ. επιδοκιμάστηκε»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο σχετικά με την πρώτη του προεκλογική εμπειρία.

«Δεν ήμουν ποτέ ξανά στην ζωή μου υποψήφιος βουλευτής με σταυρό. Την προηγούμενη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με είχε τιμήσει τοποθετώντας με σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που ”κατέβηκα” με σταυρό. Το πιο ευχάριστο είναι που συνοδεύτηκε με ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για την πατρίδα μας».

Ερωτηθείς από πού έχασε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και γιατί απάντησε ο κ. Θεοδωρικάκος: «Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την αξιοπιστία του ή – αν θέλετε – αυτή η τετραετία ήταν μία τετραετία που η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχουμε την θετική κριτική και την επιδοκιμασία των πολιτών. Άρα νομίζω ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνονταν να αποτελεί εναλλακτική λύση».

«Ο κόσμος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη άκουγε θετικές προτάσεις, άκουγε την φωνή της λογικής κι αυτή η φωνή είναι πολύ πιο ελκυστική στην πλειοψηφία των Ελλήνων, σε αντίθεση με τον πολύ σκληρό και βαρύ λόγο του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Αναφορικά με τις επόμενες εκλογές που θα ακολουθήσουν σχολίασε: «Στους πολίτες που ψήφισαν χθες την Ν.Δ. ασφαλώς απευθύνουμε το κάλεσμα να επαναλάβουν την επιλογή τους κι ασφαλώς απευθυνόμαστε και σε όλους τους ανθρώπους ζητώντας να σκεφτούν όλοι με μέτρο, με λογική και να βάλουν την σταθερότητα και τις σίγουρες προοπτικές που έχει η χώρα με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».


Πηγή