Τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού

 

Η πειραϊκή ΠΑΕ με το σύνθημα «στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός» παρουσίασε την Πέμπτη 25 Μαΐου τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2023-24, η διάθεση των οποίων αρχίζει την Παρασκευή 26 Μαΐου.

Στο πάνελ της επίσημης παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας ήταν ο εκ των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, και ο υπεύθυνος διαχείρισης των εισιτηρίων των “ερυθρολεύκων”, Παναγιώτης Μπαντούνας.

Πρώτος το λόγο πήρε ο κ. Καραπαπάς λέγοντας: «Η διαδικασία αυτή αποτελεί τη σέντρα για τη νέα χρονιά. Φέτος ξεπεράσαμε τους 300 τίτλους, μοναδικό επίτευγμα για τον σύλλογο. Είμαστε υπερήφανοι και ειδικά τα τελευταία 12 χρόνια με τη βοήθεια του κ. Μαρινάκη. Η φετινή χρονιά δίχως τίτλο είναι μια παρένθεση και θα επιστρέψουμε πάλι στις επιτυχίες. Τα λόγια της καμπάνιας είναι από τον πρώτο ύμνο του Ολυμπιακού και αποτελούν μια συναισθηματική νότα με πάθος και αγάπη. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα και φέτος και τους θέλουμε στα δύσκολα για ξαναφέρουμε το σύλλογο εκεί που του ανήκει. Ειδικά μπροστά στον κόσμο μας μέσα στο καυτό μας».

EUROKINISSI

Επίσης, συμπλήρωσε ο κ. Μπαντούνας που έδωσε χρηστικές λεπτομέρειες: «Υπάρχουν εκπτωτικά κουπόνια σε προσόντα του συλλόγου και επιπλέον προνόμια για τους vip και vvip. Σε δυο περιόδους η ποια ξεκινάει από αύριο με τιμές που αρχίζουν από 100€ και εκπτωτικό κουπόνι για παιδιά των 30%. Η δεύτερη επεισόδια από 22/6. Περίοδος που ελευθερώνοντας οι θέσεις των κατόχων διαρκείας που δεν ανανέωσαν. Οι τρόποι προμήθειας είτε on line είτε από εκδοτήρια. Οι τρόποι πληρωμής με χρεωστικές κάρτες η μετρητά στα εκδοτήρια έως 500€. Στις τιμές των διαρκείας δεν υπολογίζονται τα επιπλέον 50€ για την ενίσχυση του ερασιτέχνη».//Λ.


Πηγή