Τα 4 πράγματα που θα σας συμβούν όταν γνωρίσετε τον εναν και μοναδικό

Και εκεί που δεν το περιμένεις, πέφτεις πάνω στον έναν και μοναδικό και η ζωή σου μετατρέπεται σε παραμύθι.

Τι θα συμβεί:

Μπορεί και να φρικάρεις:

Εντάξει δεν είναι και το πιο εύκολο για διαχείριση το να σου έρθει στα ξαφνικά ο ένας και μοναδικός. Μπορεί στην αρχή να νιώσεις άβολα, περίεργα, να φοβηθείς και να μην μπορείς να καταλάβεις τι παίζει με αυτόν τον τύπο και σε κάνει να νιώθεις έτσι. Κοινώς θα πάθεις ένα σοκ, αλλά είναι πολύ νορμάλ, αν σκεφτείς ότι θα σου έρθει μια κατραπακιά.

Η ντοπαμίνη σου θα φτάσει στο θεό:

Θα χαμογελάς όλη μέρα, θα νιώθεις άπειρα χαρούμενη και η διάθεση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Γενικά όλα θα αρχίσουν να σου φαίνονται πιο ευχάριστα και η ζωή θα κυλάει με έναν πολυ διαφορετικό τρόπο. Επίσης κάθε φορά που θα βλέπεις τον καλό σου, θα σχηματίζεται ασυναίσθητα στο πρόσωπο σου ένα τεράστιο χαμόγελο και θα νιώθεις δίπλα του πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Θα νιώσεις πιο υγιής:

Μπορεί να έχεις παρατηρήσει ότι σε περιόδους που δε νιώθεις καλά μέσα σου νομίζεις ότι εκδηλώνεις και διάφορες ασθένειες και το ψάχνεις γενικά. Ε με τον έρωτα, όλα αυτά θα σου φύγουν γιατί θα νιώθεις χαρά και ηρεμία, αρά και πιο υγιής σωματικά.

Η λίμπιντο σου θα εκτοξευχθεί:

Ακόμα και αν περνούσες φάση που δεν σκεφτόσουν το σεξ, θα πάθεις ένα κοκομπλόκο με αυτό το ζήτημα μόλις βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Επομένως μην παραξενευτείς αν δεις αλλαγές μέσα σου.


Πηγή