ΣΥΡΙΖΑ: Το τηλεφώνημα του Α. Τσίπρα στον Γ. Κατρούγκαλο

Η ΝΔ κάνει λόγο για ύπαρξη κρυφής ατζέντας ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολόγηση, ενώ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντέδρασε σφοδρά λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο πρόγραμμα του και με ανακοίνωση του άφησε αιχμές κατά του πρώην υπουργού Εργασίας, για τον χρόνο που επέλεξε να κάνει μια τέτοια προσωπική δήλωση.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα στον Γιώργο Κατρούγκαλο με το οποίο τον έθεσε εκτός εκλογικής μάχης.

Το τηλεφώνημα αυτό ήταν σε πολύ βαρύ κλίμα και του ανακοίνωσε ότι είναι μονόδρομος, καθώς όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες προκαλούν μεγάλη ζημιά στο ΣΥΡΙΖΑ και εκεί ο Γιώργος Κατρούγκαλος φαίνεται να αποδέχθηκε ότι δεν γίνεται αλλιώς από το να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα.

Η απόσυρσή του είναι μία ένδειξη ότι αντιλαμβάνεται το λάθος να μιλήσει για προσωπικές απόψεις και να μην συνταχθεί με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόσο με παρέμβαση του στο IN.GR, στην oμιλία του στο Σύνταγμα, αλλά και σήμερα το πρωί συνέντευξή του επιμένει ότι θα τηρήσει κατά γράμμα το κυβερνητικό του πρόγραμμα.

Επίσης ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει ότι όχι μόνο το πρόγραμμα δεν έχει επιβαρύνσεις, αλλά ότι έχει ελαφρύνσεις για την μεσαία τάξη, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους.

Ακόμη, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στην διαφορά που υπάρχει με την περίπτωση του Κωνσταντίνου Αχ. Καραμανλή από αυτή του κ. Κατρούγκαλου, ο οποίος με ευθιξία παραιτήθηκε αμέσως από την εκλογική κούρσα, ενώ ο κ. Καραμανλής συνεχίζει κανονικά την εκλογική του διαδρομή, μετά τα Τέμπη.


Πηγή