Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Διέρρηξαν όχημα ΕΛΤΑ και άρπαξαν 81 διαβατήρια πολιτών

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία εδώ και λίγες ώρες, καθώς άγνωστοι κατάφεραν να αρπάξουν από αυτοκίνητο των ΕΛ.ΤΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr δύο πακέτα με 81 διαβατήρια Ελλήνων πολιτών.

Τα διαβατήρια παραδόθηκαν στο ταχυδρομείο από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων, τα οποία θα κατέληγαν σύμφωνα με πληροφορίες σε τρία διαφορετικά αστυνομικά τμήματα του κέντρου της Αθήνας, ώστε να τα παραλάβουν οι κάτοχοί τους . Οι κλέφτες εκτιμώντας πως το αυτοκίνητο των ΕΛ.ΤΑ μεταφέρει χρήματα, διέρρηξαν το όχημα και άρπαξαν δύο από τις τρείς βαλίτσες με τα διαβατήρια.

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα στα κάθε πακέτο υπήρχε σύστημα GPS, και το ένα βρέθηκε πεταμένο κοντά σε κεντρικό ξενοδοχείο στην οδό Αχαρνών. Tην υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.

Η υπάλληλος φέρεται να είπε ότι χρειάστηκε να κάνει μια στάση στη διαδρομή για να βγάλει χρήματα από την τράπεζα και το διάστημα αυτό αφαιρέθηκαν τα διαβατήρια. Αμέσως ενημερώθηκε η Διεύθυνση Διαβατηρίων που ακύρωσε τα κλεμμένα διαβατήρια και είναι πλέον άχρηστα στους κλέφτες.

vradini.gr


agrinio24.gr