Συγκατοίκηση: Πώς θα καταλάβετε ότι δεν είστε ακόμα έτοιμες

Παρακάτω σου δίνουμε 4 σημάδια που υποδηλώνουν ότι δεν είσαι έτοιμη για το βήμα της συγκατοίκησης.

Συνεχείς τσακωμοί

Πολλά ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας, αλλά αν οι τσακωμοί αποτελούν ρουτίνα της σχέσης σου, μάλλον η συγκατοίκηση δεν είναι καλή ιδέα.

Νιώθεις περισσότερο άγχος παρά ενθουσιασμό

Αν και οποιαδήποτε αλλαγή είναι φυσιολογικό να σου προκαλεί άγχος, η σκέψη ότι θα μείνεις με τον αγαπημένο σου θα έπρεπε να σε γεμίζει ενθουσιασμό. Αν ωστόσο νιώθεις περισσότερο στρεσαρισμένη παρά ενθουσιασμένη με το βήμα αυτό, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Είναι διαφορετικό να περνάτε χρόνο ο ένας στο σπίτι του άλλου και διαφορετικό να είστε συνέχεια μαζί στο ίδιο σπίτι.

Δεν έχετε πάει ποτέ διακοπές μαζί

Οι κοινές διακοπές με το ταίρι σου είναι μία καλή ευκαιρία να μοιραστείς έστω και για σύντομο χρονικό διάστημα τον ίδιο χώρο και να μάθετε πολλά ο ένας για τον άλλον. Πριν λοιπόν αποφασίσεις να μοιραστείς την ίδια στέγη με το αγαπημένο σου καλό θα ήταν να κανονίσεις ένα ταξίδι μαζί του.

Δεν έχετε συζητήσει ποτέ για χρήματα

Η συγκατοίκηση σημαίνει κοινά έξοδα (ενοίκιο, λογαριασμοί, super market). Για αυτό και είναι σημαντικό πριν προχωρήσεις σε αυτό το βήμα να έχεις συζητήσει με τον σύντροφό σου για το πώς θα συνεισφέρει οικονομικά ο καθένας.


Πηγή