Στο πλευρό των πολιτών η Ολομέλεια Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων για τις ρήτρες αναπροσαρμογής

Την αλληλεγγύη της στους πολίτες που πλήττονται από την αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος, εξέφρασε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος σε εκδήλωση με θέμα: «Ρήτρες αναπροσαρμογής σε συμβάσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας – Τα νομικά ζητήματα και η συμβατότητά τους ή μη με τους Γενικούς  Όρους Συναλλαγών», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Η ανταπόκριση δικηγόρων και πολιτών ήταν εντυπωσιακή, καθώς περισσότερα από 600 άτομα παρακολούθησαν την εκδήλωση διαδικτυακά και ταυτόχρονα έθεσαν τα δικά τους ερωτήματα ή διατύπωσαν τις απόψεις τους για το μείζον αυτό κοινωνικό ζήτημα. Τα ερωτήματα μάλιστα απαντήθηκαν εκτενώς και ακολούθησε διαδικτυακός διάλογος, ύστερα από τις τοποθετήσεις των ομιλητών.

Την εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος του ΔΣΘ, Δημήτρης Φινοκαλιώτης, ενώ στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων και Πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός, αφού πρώτα υπενθύμισε την δυναμική παρουσία των δικηγόρων σε μείζονα κοινωνικά ζητήματα, επισήμανε μεταξύ άλλων:


cnn.gr