Σταϊκούρας: Θετικές οι προοπτικές της οικονομίες – Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Θετικές είναι οι προοπτικές της οικονομίας σύμφωνα με τον Χρήστο Σταϊκούρα παρά τους ανοδικούς -όπως είπε- κινδύνους , επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση διασφαλίζει την αναπτυξιακή πορεία της χώρας και την απρόσκοπτη στήριξη της κοινωνίας, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τη δημοσιονομική σταθερότητα.

Στη συζήτηση του νέου κρατικού προϋπολογισμού ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι πρόκειται για έναν ιστορικό προϋπολογισμό συνέπειας, συνέχειας και σταθερότητας που “λειτουργεί” ως διαβατήριο για την επίτευξη της επενδυτικής βαθμίδας και σημείωσε ότι είναι ο πρώτος προϋπολογισμός μετά από 12 χρόνια, εκτός μνημονιακού προγράμματος και πλαισίου ενισχυμένης εποπτείας.

Ο κ. Σταϊκούρας επιτέθηκε με σφοδρότητα στον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπόσχεται τα πάντα στους πάντες, ανεύθυνα, ατεκμηρίωτα, ακοστολόγητα, επικίνδυνα, τυχοδιωκτικά και πρόσθεσε: “Υποσχέθηκε ότι δεν θα υπάρξει κανένας πλειστηριασμός, και τελικά νομοθέτησε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς από το 2017, γιατί όπως υποστήριζε «είναι καλοί για αναπτυξιακούς και κοινωνικούς λόγους. Υποσχέθηκε ότι θα προστατευθεί η 1η κατοικία, και τελικά νομοθέτησε την οριζόντια κατάργηση της προστασίας της το 2019. Σήμερα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές”.


cnn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ