Στα δικαστήρια Μαρέβα Γκραμπόφσκι & Έλενα Ακρίτα

«Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση. Η Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος να το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου».

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα με ευθεία επίθεση στη Μαρέβα Μητσοτάκη με αφορμή το δημοσίευμα της «Εστίας» με το υποτιθέμενο SMS που διαψεύστηκε από όλους.

«Το λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρείες».

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως η Μαρέβα Μητσοτάκη από την ημέρα που εκείνος έγινε αρχηγός της ΝΔ έχει στοχοποιηθεί βάναυσα μόνο γιατί είναι σύζυγός του.

«Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κανείς αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά. Όμως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο για ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα».

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κα Ακρίτα, κάτι που η ίδια ανακοίνωσε ότι θα κάνει από μόνη της.

«Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της».

«Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου. Εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν», απάντησε η Έλενα Ακρίτα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε με μια ανάρτηση σε ειρωνικό τόνο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό του που πάει στη δικαιοσύνη. Δηλαδή, εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης πρωθυπουργός».

«Άλλη μια απόδειξη ότι τους ενδιαφέρει να εργαλειοποιήσουν τα Τέμπη», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως η κα Ακρίταα έκανε χυδαία συρραφή αναρτήσεων που επιτίθενται στη ΝΔ.


Πηγή