Υλικά
4 μικρά μήλα (όσο πιο γλυκά τόσο καλύτερα)
250 γρ. σοκολάτα υγείας
Εκτέλεση
Καθαρίστε, κόψτε και βράστε τα μήλα για 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
Σουρώστε και αφήστε στην άκρη.
Εναλλακτικά, μπορείτε να ψήσετε ολόκληρα τα μήλα στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου και στη συνέχεια να τα πολτοποιήσετε για ακόμα πιο γλυκιά γεύση.
Λιώστε τη σοκολάτα και συνδυάστε τη με τα μήλα σε ένα μπλέντερ ή σε ένα επεξεργαστή τροφίμων.
Χτυπήστε μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Ρίξτε το μείγμα σε μια φόρμα για κέικ και αφήστε το στο ψυγείο όλη τη νύχτα.
Σερβίρετε και απολαύστε.
Πηγή