Σισέ: «Σας ευχαριστώ για αυτές τις αξέχαστες αναμνήσεις»

Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ αποχαιρέτησε τους φίλους του Ολυμπιακού με ένα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την κοινή τους πορεία τα έξι χρόνια που ήταν παίκτης των Πειραιωτών.

Ο Παπ Αμπού Σισέ αποχαιρέτισε έπειτα μια μεγάλη θητεία τον Ολυμπιακό τους φίλους της ομάδας, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ. Ο διεθνής Σενεγαλέζος στόπερ, μέσα από ένα πολύ συγκινητικό μήνυμά του στα social media αποχαιρέτισε την “οικογένεια” των Πειραιωτών για τις υπέροχες στιγμές που βίωσε αυτά τα χρόνια.

Η ανακοίνωση του Σισέ:

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτές τις 6 σεζόν στην ομάδα. Φεύγω με ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης και εκτίμησης για όσα μου έδωσε η ομάδα.

Εδώ μπόρεσα να εξελιχθώ ως άνθρωπος και να αναπτυχθώ και να διαπρέψω ως παίκτης. Εδώ είχα τη μεγάλη τιμή και περηφάνια να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε δύο περιπτώσεις.

Εδώ ανακάλυψα το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου, έπαιξα στην Ευρώπη και έλαβα τις πρώτες μου κλήσεις στην Εθνική για το Κόπα Αφρικα και το Παγκόσμιο.

Ο “Rock” θα έχει πάντα σε ένα ξεχωριστό μέρος της καρδιάς του για όλους εσάς και μου αποδείξατε πως και εσείς θα με έχετε για πάντα στην καρδιά σας. Φεύγω με αξέχαστες αναμνήσεις κι αυτό χάρις σε εσάς. Έξι χρόνια καθαρής αγάπης. Ολυμπιακός».

(instagram.com/pacissepa)
Πηγή