Σε κρίσιμη κατάσταση 43χρονος που μαχαιρώθηκε σε στάνη από βοηθό του – Ώρες αγωνίας στη Λάρισα

Το μαχαίρωμα στην κοιλιά τον έστειλε σε νοσοκομείο στη Λάρισα. Δράστης και θύμα εργάζονταν σε στάνη κτηνοτρόφου…

Σε νοσοκομείο στη Λάρισα εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 43χρονος Αλβανός που μαχαιρώθηκε στην κοιλιά από 38χρονο Πακιστανό. Κάτω από συνθήκες που για την ώρα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, οι δυο τους τσακώθηκαν και τα πράγματα ξέφυγαν. Με ένα αιχμηρό αντικείμενο ο φερόμενος ως δράστης επιτέθηκε και χτύπησε τον συνάδελφό του, που κατέρρευσε στη στάνη, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 43χρονος Αλβανός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από αιματηρό καβγά με συνάδελφό του, βοηθό κτηνοτρόφου, εργαζόμενος σε ποιμνιοστάσιο σε περιοχής στη Λάρισα.

Οι δύο βοηθοί του Λαρισαίου κτηνοτρόφου, ο 43χρονος Αλβανός και ο 38χρονος Πακιστανός, για λόγους που ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» νωρίς το απόγευμα προχθές Κυριακή, ενώ βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιο, διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αφορμή.

Τότε ο 38χpovos Πακιστανός με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, τραυμάτισε σοβαρά στην- κοιλιά τον 43χρονο Αλβανό.

newsit.gr


agrinio24.gr