Σάο Πάουλο: Ο Καλέρι πέταξε το κινητό οπαδού της Παλμέιρας μετά την ήττα

Ο Ζόναταν Καλέρι ξέσπασε για την ήττα της Σάο Πάουλο από την Παλμέιρας σε έναν άτυχο οπαδό της Βερντάο, πετώντας βίαια το κινητό του καθώς αποχωρούσε από το πάρκινγκ.

Ο θυμός και τα νεύρα μετά από μία ήττα είναι δικαιολογημένα συναισθήματα για κάθε ποδοσφαιριστή και αθλητή. Το ξέσπασμα, όμως, σε τρίτους χωρίς την παραμικρή ευθύνη συνιστά το απόλυτο «unfair». Αυτό έκανε και ο Ζονατάν Καλέρι μετά τη βαριά ήττα της Σάο Πάουλο από την Παλμέιρας στον τελικό του Campeonato Paulista στη Βραζιλία (4-0), διοχετεύοντας την οργή του για το αποτέλεσμα με μία απαράδεκτη κίνηση σε οπαδό της Βερντάο.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός φορ καθώς αποχωρούσε με τους συμπαίκτες του από το πάρκινγκ του γηπέδου, είδε μπροστά του έναν νεαρό φίλαθλο της Παλμέιρας να βιντεοσκοπεί με το κινητό του και το πέταξε κάτω με βίαιο τρόπο, ενώ φάνηκε να τον βρίζει και να τον δείχνει απειλητικά με το δάχτυλο.

Για την ιστορία, η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα κατέκτησε τον 24ο τίτλο της στο Παουλιστάο, το τοπικό πρωτάθλημα, δηλαδή, του Σάο Πάουλο κι άφησε πίσω της την ομώνυμη ομάδα κατά δύο τίτλους (22).

gazzetta.gr
Πηγή