Πρόταση εισαγγελέα για Φιλιππίδη: Αθώος για το βιασμό της πρώτης καταγγέλλουσας

Την αθώωση του ηθοποιού και θιασάρχη Πέτρου Φιλιππίδη για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση της πρώτης καταγγέλλουσας πρότεινε η εισαγγελέας. 

Η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, Στέλλα Στόγια έκρινε ότι υπάρχουν αμφιβολίες για την αξιοπιστία της πρώτης καταγγέλλουσας και πρότεινε να κριθεί αθώος ο κατηγορούμενος για το πρώτο από τα δύο αδικήματα που κατηγορείται.

«Αδυνατώ να καταλήξω στο το τι ακριβώς συνέβη. Αυτά τα ερωτηματικά μου γεννούν αμφιβολίες. Το δικαστήριο δεν μπορεί να καταδικάσει με μπορεί και ίσως. Συνεκτιμώντας ότι τον πρώτο βιασμό της τον θύμισε ένας φίλος, ότι μετά το βιασμό πήγε στο θέατρο Ήβη, ότι δεν αποχώρησε μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό, αυτά μου γεννούν αμφιβολίες για την τέλεση των πράξεων σε βάρος της. Ποια από όλες οι εκδοχές είναι η αλήθεια; ΣΕΗ, εισαγγελέας, ανακρίτρια, δικαστήριο; Οι διαφοροποιήσεις δημιουργούν αμφιβολίες για την νομική αποτύπωση δεδομένων. Θα προτείνω το δικαστήριό σας να κηρύξει αθώο λόγω αμφιβολιών τον κατηγορούμενο» τόνισε η εισαγγελέας.


cnn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ