Πότε το seχ είναι καλύτερο: Όταν υπάρχει οικειότητα ή στο one night stand;

[

Δεν είναι λίγα δε τα παντρεμένα ζευγάρια που δεν βγάζουν καν εντελώς τα ρούχα τους όταν κάνουν σεξ, δεν εφαρμόζουν προκαταρκτικά και επαναλαμβάνουν συνεχώς την ίδια στάση με σκοπό απλά να έρθουν σε έναν κάπως μίζερο πνιχτό οργασμό ο οποίος έχει καταντήσει μια εβδομαδιαία συνήθεια για να μην πούμε ρουτίνα.

Στο one night stand υπάρχει οπωσδήποτε πάθος για την επαφή, για το άγνωστο και για την εξερεύνηση του σώματος και της σεξουαλικότητας του νέου συντρόφου αλλά κι εκεί η άγνοια και η παντελής έλλειψη προηγούμενης επικοινωνίας είναι πιθανόν να οδηγήσει σε μια αμηχανία ή και σε κάποια άβολη κατάσταση.

Το να γνωρίζει κανείς σε ένα βαθμό τον άνθρωπο με τον οποίο κάνει σεξ βοηθάει την σεξουαλική επικοινωνία. Τα κορμιά σας συγχρονίζονται, τα αγγίγματα είναι πιο οικεία, αποκτάτε τον τρόπο σας στο φιλί, ξέρετε ποιες στάσεις σας πάνε και τι σας αρέσει να κάνετε και τι όχι.

Και τελικά τι; Αφού και τα δυο άκρα, δηλαδή το one night stand αλλά και μακροχρόνιες βαλτωμένες σχέσεις δε λειτουργούν στη libido ποιο είναι το συμπέρασμα; Μέσα από ποια σχέση κάνει κάποιος το καλύτερο σεξ;

Έρευνες έχουν δείξει ότι και τα δυο φύλα έχουν απαντήσει πως το ωραιότερο σεξ της ζωής τους το κάνουν με ένα σύντροφο με τον οποίο έχουν αρκετή οικειότητα μεν, αλλά δεν έχουν παραγνωριστεί δε. Κοινώς αν υπάρχει χημεία που είναι η βασική προϋπόθεση, το σεξ είναι εκρηκτικό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι τους τέσσερις πρώτους μήνες της γνωριμίας του.

Στη συνέχεια η ερωτική του ζωή αρχίζει να φθίνει, με τέλμα το πρώτο έτος. Εκεί πραγματικά σεξουαλικά έχει δώσει ο ένας στον άλλο ότι είχε να του δώσει και πλέον ή χωρίζουν ή τους ενώνουν άλλα πράγματα, αλλά οπωσδήποτε όχι το σεξ.

Αν μετά από αυτή την ολιγόμηνη σχέση το σεξ εξακολουθεί να είναι συναρπαστικό τότε απλά μείνετε για πάντα μαζί, πρόκειται για μια εξαίρεση που σπανίζει και είστε πραγματικά τυχεροί που σας προέκυψε.

Πηγη


Πηγή