Πώς να φτιάξετε τα πρωτεϊνούχα brownies της Kate Hudson

H Kate Hudson, η οποία είναι λάτρης της μαγειρικής, πολύ συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της, τις αγαπημένες της συνταγές.

Ανάμεσα σε αυτές και η συνταγή για τα πιο λαχταριστά πρωτεϊνούχα brownies.

Υλικά

130 γρ. μαύρη σοκολάτα

1/4 της κούπας λάδι καρύδας

3 αυγά

3/4 της κούπας ζάχαρη καρύδας

1 κούπα αλεύρι αμυγδάλου

2 κουταλιές της σούπας κακάο

40 γρ. πρωτεΐνη σε σκόνη με σοκολάτα

1 πρέζα αλάτι

σταγόνες μαύρης σοκολάτας

200 γρ. τυρί κρέμα

100 γρ. λευκή σοκολάτα

Εκτέλεση

Σε ένα πυρίμαχο μπολ λιώσε τη σοκολάτα μαζί με το λάδι καρύδας και άφησέ το στην άκρη. Με ένα μίξερ χειρός χτύπα για περίπου 5 λεπτά τα αυγά με τη ζάχαρη καρύδας μέχρι το μείγμα να διπλασιαστεί σε όγκο. Κοσκίνισε το αλεύρι αμυγδάλου, το κακάο και το αλάτι και με μία μαρίζ ανακάτεψέ τα μαζί με το μείγμα σοκολάτας. Πρόσθεσε στο τέλος τις σταγόνες. Μετάφερε το μείγμα σε ένα ταψί 20×20 και ψήσε για περίπου 20 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου. Μόλις είναι έτοιμο το κέικ, άφησέ το να κρυώσει. Αφού περάσουν κάποια λεπτά μπορείς να κόψεις τα brownies σε μικρά κομμάτια – η Hudson τα έκανε σε σχήμα μπάλας football.

Για τη διακόσμηση: Χτύπησε το τυρί κρέμα μέχρι να αφρατέψει και ανακάτεψε μέσα τη λιωμένη λευκή σοκολάτα. Άπλωσε την κρέμα πάνω στα brownies σε ό,τι σχέδιο επιθυμείς.

 




Πηγή