Πώς να ενισχύσετε την τρυφερότητα στη σχέση σύμφωνα με την ειδικό

H Rachel Wright, sex editor και σύμβουλος σχέσεων υποστηρίζει ότι υπάρχουν ορισμένες κινήσεις που μπορούν να ενισχύσουν τη τρυφερότητα σε μια σχέση και δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με το σεξ.

Ποια είναι αυτά;

Φιλιά

«Συχνά, νομίζουμε πως το φιλί δεν είναι τόσο σημαντικό, προσωπικά νομίζω πως είναι μια από τις πιο τρυφερές και γλυκές εκφράσεις της αγάπης μας στον άλλο. Το να βάζεις το πρόσωπό σου τόσο κοντά στου άλλου και να εξερευνάς το στόμα του με γλώσσα σου, είναι σίγουρα μια τρυφερή και άκρως σεξουαλική κίνηση», λέει.

Χάδια

«Γιατί δεν δοκιμάζετε να κινηθείτε αργά, χωρίς να βιάζεστε να ολοκληρώσετε; Το να νιώθεις το σώμα ενός άλλου ανθρώπου και να προσπαθείς να το αγγίξεις πάνω από τα ρούχα του δημιουργεί ένα έντονο αίσθημα περιέργειας και μυστηρίου. Αυτά με τη σειρά τους κάνουν τα πράγματα μεταξύ σας πιο έντονα, ενώ μπορεί να οδηγήσουν σε ένα άκρως απολαυστικό και σέξι αποτέλεσμα. Φυσικά, δεν χρειάζεται να αγγίζεστε μόνο όταν θέλετε να κάνετε σεξ. Ένα μικρό άγγιγμα στον ώμο, το χέρι, το πρόσωπο μπορεί να δείξει στον άλλο πως τον σκέφτεστε και είστε μαζί του και, άρα, να αυξήσει την τρυφερότητα στη σχέση», προσθέτει.

Sexting

«Πολλοί μπορεί να σκέφτονται πως το sexting είναι μόνο για εκείνους που ξέρουν να μιλούν βρώμικα. Κι όμως, όλοι – μα όλοι- μπορούν να είναι καλοί στο sexting. Σκεφτείτε πως είστε στο γραφείο ή στο σούπερ μάρκετ και λαμβάνετε ένα μήνυμα από το πρόσωπο πους σας ενδιαφέρει ερωτικά το οποίο γράφει “Σε θέλω” ή “Δεν μπορώ να περιμένω να σε δω” ή “Σε σκέφτομαι συνέχεια”.

Μπορεί να είναι τόσο απλό και παράλληλα τόσο διεγερτικό και τρυφερό. Η επικοινωνία των σκέψεων και των επιθυμιών μας οδηγεί σε πολύ τρυφερές στιγμές στη σχέση και στην ενδυνάμωση του δεσμού μεταξύ των δύο μελών του ζευγαριού», καταλήγει.


Πηγή