Πισπιρίγκου: Απογοητευμένη από την αντίδραση Δασκαλάκη – Θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης

Την επόμενη εβδομάδα και όχι αύριο, Παρασκευή, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, θα κατατεθεί το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, με τον συνήγορό της, Όθωνα Παπαδόπουλο, να αναφέρει πως η κατηγορούμενη «είναι αθώα» και «δεν πρόκειται να ομολογήσει».

Όπως αποκάλυψε το συγκεκριμένο αίτημα αποφυλάκισης που θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα αντί για αύριο, θα συνοδεύεται από τεχνικές εκθέσεις ειδικών, οι οποίοι θα αποφανθούν για τα «ερωτηματικά» που έχουν τεθεί σε σχέση με τις καταθέσεις των γιατρών και τη σειρά των γεγονότων που οδήγησαν στον χαμό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Αναφορικά με τη ψυχολογία της κατηγορουμένης, ο δικηγόρος ανέφερε πως είναι σε άσχημη κατάσταση λόγω της στέρησης της ελευθερίας της, ενώ οι θέσεις της αναφορικά με τα γεγονότα αλλά και τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη παραμένουν ίδιες και δηλώνει απογοητευμένη με τις χθεσινές δηλώσεις του εν διαστάσει συζύγου της και εξακολουθεί να μην έχει επικοινωνία μαζί του, με επιθυμία του ιδίου, όπως επισήμανε ο κ. Παπαδόπουλος.


cnn.gr