Περιζήτητη η Πολυσυζητημένη Κουκουβέ στο εξωτερικό!

Η Promo Paganias παρουσιάζει το πλέον Hot όνομα της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας…..

Η Ιουλία Κουκουβέ αποτελεί την έκπληξη των τελευταίων μηνών και γίνεται περιζήτητη στα Club και στα live shows των διασημότερων κέντρων διασκεδάσεως.

Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο καθώς η νεαρή Show woman έχει σταθερά ανοδική πορεία με εξαιρετικές αλλά και ενίοτε αμφιλεγόμενες δισκογραφικές δουλειές που ανεβάζουν τις μετοχές της στον χώρο είτε με τις άκρως sexy εμφανίσεις τις και με trap παραγωγές είτε με mainstream παραγωγές αλλά και με k pop!

Ένα πολυτάλαντο πλάσμα που αλλάζει τα δεδομένα και βγήκε κερδισμένη την περίοδο της καραντίνας με την επιμονή του manager της Γιάννη Παγανιά να φέρνει εις πέρας ακριβές παραγωγές παρόλο που η αγορά ήταν εντελώς κλειστή !

Manager και Ιουλία απολαμβάνουν τους καρπούς των προσπαθειών τους καθώς η εκρηκτική star έχει πλέον προτάσεις αλλά και δουλειές κλεισμένες σε χώρες όπως η Γερμανία ,η Σουηδία , Ολλανδία, στην ομογένεια της Αμερικής καθώς και σε χώρες των Βαλκανίων καθώς έχει ήδη μπει στην συγκεκριμένη αγορά μέσω συνεργασιών με καλλιτέχνες από την ευρύτερη περιοχή ! Όλα αυτά μετά το Πάσχα καθώς αυτή την περίοδο πραγματοποιεί σειρά εμφανίσεων στο Loca Stage στον Πειραιά συγκεντρώνοντας τα βλέμματα του νεανικού κοινού που την ακολουθεί φανατικά !

Η ομάδα της δουλεύει διαρκώς και είναι έτοιμη να παρουσιάσει νέες ιδέες φυσικά με την στήριξη της νέας μεγάλης δύναμης στην Ελληνική δισκογραφία την Real Music.

Συνεργασίες όπως αυτή με τον σκηνοθέτη Kross_94 , με διάσημη εταιρία ένδυσης που αναλαμβάνει το dressing code & outfit της Ιουλίας αλλά και επίσης διάσημοι χορηγοί που εμπιστεύονται τον Γιάννη Παγανιά και το ταλέντο της Ιουλίας , συνθέτουν την απόλυτη συνταγή επιτυχίας!

Τέλος,σύντομα κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο Choko με ιδιαίτερη θεματολογία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σε Ελλάδα και εξωτερικό ,σε λίγες μέρες αποκλειστικά από την Real Music

Ακούστε εδώ μια από τις επιτυχίες της:


Πηγή