Το σπιτικό παγωτό γίνεται παιχνιδάκι!
Υλικά:
300 ml κρέμα γάλακτος
300 ml ζαχαρούχο γάλα
250 γραμμάρια πραλίνα φουντουκιού
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να φτιάξουμε μια σαντιγί με υφή παρόμοια του γιαουρτιού.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα συνεχίζοντας πάντα το ανακάτεμα και στη συνέχεια προσθέτουμε τη μερέντα. Χτυπάμε λίγο ακόμα στο μίξερ.
Μεταφέρουμε σε δοχείο που να μπορεί να μπει στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
Πηγή