Παύλος Γκλύξμπουργκ: Πάσχα στα Χάμπτονς με αρνί και κοκορέτσι

Σtην ακτογραμμή των δισεκατομμυριούχων, όπως συνηθίζουν να γράφουν αμερικανικά ΜΜΕ, που βρίσκεται και το δικό τους εξοχικό με θέα το γαλάζιο του Ατλαντικού Ωκεανού Παύλος και Μαρί Σαντάλ ετοιμάζονται για το φετινό Πάσχα, που κόντρα στις αρχικές προβλέψεις, πληροφορίες και εκτιμήσεις, δεν θα τους βρει τελικά στην Ελλάδα.

Τα πλάνα του Παύλου, της Μαρί Σαντάλ και της Άννας Μαρίας άλλαξαν και έτσι η τέως βασιλική οικογένεια θα γιορτάσει το φετινό Πάσχα αλά ελληνικά, στη Νέα Υόρκη.

Στην ακτογραμμή που βλέπουμε τα Χάμπτονς βρίσκονται ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα του πλανήτη με την έπαυλη της Μαρί Σαντάλ σε μια έκταση πνιγμένη στο πράσινο να ξεχωρίζει για τις παροχές και τις υποδομές της.

Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και την εξαγγελία για εθνικές εκλογές από τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι δημόσιες εμφανίσεις του Παύλου στην Ελλάδα μειώθηκαν και ορισμένοι όπως φαίνεται ανησυχούν.

Είναι μεσίτες που τους προηγούμενους μήνες είχαν έρθει σε επαφή με τον ίδιο και στενούς συνεργάτες του, με στόχο να προωθήσουν μια σειρά από πολυτελή ακίνητα που διαχειρίζονται στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως λέει στο «Live News» ο πρόεδρος των Ευρωπαίων Μεσιτών, Κοσμάς Θεοδωρίδης, τις τελευταίες εβδομάδες το ενδιαφέρον για αγορά δείχνει να έχει ατονήσει, χωρίς όμως να προκύπτει από πουθενά ότι ο Παύλος το μετάνιωσε…

«Τώρα είναι και το Πάσχα όπιου όπου οι προτεραιότητες αλλάζουν. Μοιάζει να έχουμε μία μικρή ανάπαυλα», είπε ο Κοσμάς Θεοδεωρίδης.

Η σιωπή και η απουσία του Παύλου το τελευταίο διάστημα ερμηνεύεται όπως φαίνεται ποικιλοτρόπως από ορισμένους.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι έχουμε στείλει πολλά ακίνητα, έχουν γίνει αυτοψίες σε κάποια από αυτά τα ακίνητα και φαίνεται πως υπάρχει μία επιλογή και γίνονται περαιτέρω αναζητήσεις», συμπλήρωσε.

Οριστική η απόφαση για αγορά ακινήτου στην Ελλάδα

Το περιβάλλον του Παύλου έχει ξεκαθαρίσει στο «Live News» πως η απόφαση για αγορά ακινήτου στην Ελλάδα είναι οριστική και αμετάκλητη. Με τον μεγαλύτερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου να χειρίζεται το θέμα προσωπικά.

Για την ώρα πάντως η οικογένεια του Παύλου χαλαρώνει στην έπαυλη της Νέας Υόρκης και το Πάσχα αναμένεται να στρωθεί ένα παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι με τις παραγγελίες για αρνί σούβλας, κοκορέτσι αλλά και κοντοσούβλι, να έχουν ήδη δοθεί.

Στις αρχές του επόμενου μήνα, Παύλος, Μαρί Σαντάλ και Άννα Μαρία θα βρεθούν στο Λονδίνο για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου της Αγγλίας και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Η αγωνία για μεσίτες και ιδιοκτήτες σπιτιών όπως φαίνεται παρατείνεται.


Πηγή