Πάτρα – Θεοδωρικάκος: «Κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους – Υπάρχουν στοιχεία, κανείς δεν γλιτώνει»

«Κανείς δεν γλιτώνει από τον νόμο» διαβεβαίωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν «σοβαρά στοιχεία και ότι όσοι εμπλέκονται δικαίως έχουν χάσει τον ύπνο τους».

«Η υπόθεση είναι συγκλονιστική. Δεν το χωρά ανθρώπινο μυαλό αυτό το οποίο έχει συμβεί. Είναι μια ευκαιρία μέσα από αυτή τη τραγωδία, να αναδειχτούν δύο μηνύματα τα οποία ενδιαφέρουν σίγουρα όλους τους πολίτες: Έχουμε μία αστυνομία πολύ υψηλού επιπέδου, υπάρχουν βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούνται, υπάρχει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών με 400 εξειδικευμένα στελέχη που ερευνούν την υπόθεση», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και πρόσθεσε:

«Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι και σε αυτό το έγκλημα όπως και σε σειρά άλλων το τελευταίο διάστημα, τους τελευταίους μήνες θα μάθουμε όλη την αλήθεια και όποιος ή όποιοι είναι ένοχοι για οποιαδήποτε δολοφονική πράξη θα συρθούν στη δικαιοσύνη. Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία».


cnn.gr