Πάτρα: «Φως» στη διαδρομή της κεταμίνης από τα ηλεκτρονικά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τη διαδρομή της κεταμίνης που φέρεται να χρησιμοποίησε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο πρώην διοικητής της υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ιδρυτής της CSI Institute, Μανώλης Σφακιανάκης μίλησε για την υπόθεση σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κω και συγκεκριμένα στον Ekfrasi 97FM και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ηλεκτρονικά ίχνη της διαδρομής που διήνυσε η κεταμίνη μέχρι να φτάσει στα χέρια της κατηγορουμένης.

«Είναι τόσο καλά δεμένη η υπόθεση που σε λίγες μέρες θα φανεί ακριβώς ποιος της προμήθευσε την κεταμίνη, ποιος έψαχνε στην φαρμακαποθήκη για να βρει την ουσία. Πρόκειται για άνθρωπο υπεράνω υποψιών. Στο διαδίκτυο τα ίχνη δεν διαγράφονται. Θα δούμε τι θα στείλουν οι αμερικανικές Αρχές στην Ελλάδα, πού έκανε καταγραφές και πού έκανε επικοινωνίες για να εξαφανίσει ηλεκτρονικά ίχνη την τελευταία εβδομάδα. Ποιες κεραίες θα προδώσουν, ποιους; Είναι μεγάλο το έγκλημα, όλα θα φανούν» λέει ο κ. Σφακιανάκης.


cnn.gr