Πάτρα: Ανοίγει ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν το τάμπλετ – Με εντολή της 18ης ανακρίτριας

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας στην Πάτρα. Με εντολή της 18ης τακτικής ανακρίτριας, ανοίγει το μνήμα, όπου είναι θαμμένη η 9χρονη, προκειμένου οι Αρχές να πάρουν το τάμπλετ, που τοποθετήθηκε με το παιδί κατά την ταφή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική λειτουργός, Χριστίνα Σαλάππα, λίγες ώρες μετά την εξέταση του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορουμένης, Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος κατέθεσε ότι πράγματι μετά από επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου τοποθετήθηκε το τάμπλετ στο μνήμα του παιδιού τους, έδωσε εντολή για την αφαίρεση του συγκεκριμένου αντικειμένου.

Μετά από αυτή τη σοβαρή δικαστική εξέλιξη, άμεσα οι αρχές θα προχωρήσουν στο άνοιγμα του τάφου για την αφαίρεση του συγκεκριμένου αντικειμένου, το οποίο θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας, προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί, αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα και ένοχα μυστικά για την πλήρη διερεύνηση της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζινας, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.


cnn.gr