ΠΑΣΟΚ για σποτ ΣΥΡΙΖΑ για τα Πανεπιστήμια: «Εργαλειοποιεί τα ΑΕΙ, οι φοιτητές δεν το έχουν ανάγκη»

Για «εργαλειοποίηση» των ΑΕΙ από τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το νέο σποτ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα, η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, σχολιάζοντας το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «οι φοιτητές δεν έχουν ανάγκη από σποτ ΣΥΡΙΖΑϊκής κοπής για να μάθουν ποιοι είναι».

«Τα νέα παιδιά, φοιτήτριες και φοιτητές, που μετά από σκληρές εξετάσεις σπουδάζουν την επιστήμη που επέλεξαν, δεν έχουν ανάγκη από διαφημιστικά σποτ ΣΥΡΙΖΑϊκής κοπής για να μάθουν ποιοι είναι και τι να περιμένουν από το ελληνικό πανεπιστήμιο.

Επέλεξαν τις μεγάλες θυσίες που απαιτήθηκαν για να εισαχθούν στο δημόσιο Πανεπιστήμιο ως χώρο γνώσης, έρευνας και εξειδίκευσης, για ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους αλλά και για τον κόσμο μας. Η εξασφάλιση ενός περιβάλλοντος ασφάλειας, γνώσης και ελεύθερης σκέψης είναι η θεμελιώδης προϋπόθεση κάθε σύγχρονου πανεπιστημίου και η ελάχιστη απαίτηση των φοιτητών του» αναφέρει αρχικά στη δήλωσή της η κυρία Κεφαλίδου, και συνεχίζει:


cnn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ