ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Παραμένει στα «κόκκινα» η UEFA!

Μπορεί οπαδοί της Μαρσέιγ να μην έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη, αλλά για την UEFA ο αυριανός ιστορικός προημιτελικός του ΠΑΟΚ με την γαλλική ομάδα παραμένει υψηλού ρίσκου.

Το απόγευμα της Τετάρτης (13/4) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αυριανού προημιτελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Μαρσέιγ. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο παρατηρητής της UEFA, οι δυο security officers, εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ, καθώς και στελέχη της η Ελληνικής αστυνομίας.

Όπως στο πρώτο παιχνίδι στην Μασσαλία, η UEFA έστειλε και στη Θεσσαλονίκη πάλι δύο security officers, δείχνοντας με αυτη την κίνηση πως παρά την απουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων ο αγώνας συνεχίζει να θεωρείται ως υψηλής επικινδυνότητας.

Οι άνθρωποι της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, που το πρωί εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τον κόσμο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων μιας ιστορικής ευρωπαϊκής βραδιάς, καθώς εκτός της πρόκρισης, ένας ακόμη στόχος παραμένει να είναι η εξάλειψη καθε πιθανότητας τιμωρίας του γηπέδου της Τούμπας, που θα στερήσει από την ομάδα την συμπαράσταση των φιλάθλων της.

gazzetta.gr


Πηγή