Παναθηναϊκός: Και επίσημα νέος προπονητής ο Γιώργος Βόβορας

Ο Γιώργος Βόβορας είνα οριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός δεν άργησε καθόλου να βρει τον νέο προπονητή του, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πρίφτη, καθώς ο Γιώργος Βόβορας αναλαμβάνει και επίσημα την τεχνική του ηγεσία.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για ποιο λόγο ο 45χρονος Έλληνας τεχνικός αποτελεί τη λογική επιλογή του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος αυτή τη φορά επέστρεψε στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Βόβορας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κόουτς Γιώργο Βόβορα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Άμεσοι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού θα είναι οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός.

«Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το που έχουμε έρθει και την ευθύνη που έχουμε υπηρετώντας τον Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση αλλά και παράλληλα μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά ώστε να ανταπεξέλθουμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν ομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας στο paobc.gr.


Πηγή